call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Dansspiegel

v.a. 20,74 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Samenstelling

  *Randafwerking van de spiegel

  *Randafwerking van de spiegel

  *Randafwerking van de spiegel

  *Spiegelbescherming / verpakking

  De afvalberg willen wij beperken. Daarom de garantie, ook zonder verpakking, een levering zonder beschadiging. Wil je de spiegel toch laten verpakken, dan is dit mogelijk tot een maximale afmeting van 1000 x 2000 mm. Grotere spiegels verpakken wij niet.

  • 0
  • 7
Productomschrijving

Stevige dansspiegel

Tijdens een voorstelling is het een prachtig gezicht als de dansgroep alle bewegingen synchroon maakt. Het gemak dat de groep uitstraalt is mooi om naar te kijken. Vooraf wordt iedere oefening eindeloos herhaald, totdat de groep de bewegingen tot in de perfectie beheerst. Het is dan ook van belang dat de groep de danspassen goed kan zien. Een spiegel is een belangrijk hulpmiddel voor een succesvolle dansvoorstelling.

Een dansspiegel wordt ook wel een balletspiegel genoemd. Hieronder krijg je meer informatie over deze spiegels. Je leest onder andere over de kwaliteit van de dansspiegel, over de afwerking en hoe de dansspiegels worden geleverd. Zo krijg je een goed beeld van wat je van Glasleveren kan verwachten. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Wij leveren de spiegels zonder lijst.

Een veilige dansspiegel

De dansspiegels van Glasleveren zijn in een standaard uitvoering of in een veiligheidsuitvoering te produceren. De laatste variant is veilig in gebruik en geschikt voor openbare ruimtes. Zo zit er aan de achterzijde van de spiegel een speciale folie. Bij een ongeluk houdt deze folie de glasscherven bij elkaar. De dansspiegel is even sterk als een doorsnee spiegel, alleen beperkt deze balletspiegel letselschade. 

De dansspiegel bij Glasleveren kunnen plat poly worden geslepen. Dit betekent dat de scherpe randen van het glas worden geslepen, waardoor je je niet meer aan het glas kan verworden. Zo is het voor de klusser een stuk veiliger om het glas te plaatsen. Ook krijgt het glas een moderne uitstraling!

Een dansspiegel, zonder geslepen randen

Deze toepassing is prima geschikt om in een lijst of frame aan de muur te plaatsen.

Bestel eenvoudig je spiegel op maat bij Glasleveren.nl. Spiegels zonder randafwerking worden hoofdzakelijk gebruikt om in een mooie lijst te plaatsen. Bij een ongeslepen spiegel zal de rand oneffen en rafelig kunnen zijn. Kies voor een spiegel op maat waarbij de randen wel zichtbaar blijven en/of aangeraakt kunnen worden, altijd voor een spiegel met een geslepen plat poly randafwerking.

Een dansspiegel, met geslepen randen (plat poly)

Kies voor een verzilverde spiegel waarvan de randen niet meer scherp en strak zijn afgewerkt (plat poly geslepen), als je het aan de muur wilt bevestigen zonder gebruik te maken van een omlijsting of frame. Kan je de randen van de spiegel aanraken? Of plaats je spiegels tegen elkaar aan of blijft de spiegelrand zichtbaar, dan raden wij een plat poly geslepen randafwerking aan. De spiegel op maat (plat poly geslepen) is verkrijgbaar in 4 millimeter, 6 millimeter of 8 millimeter dikte. Verzilverde spiegels zijn het meest gebruikt en gangbaar. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Wij leveren de spiegels zonder lijst

Dansspiegels op maat gemaakt

Bij Glasleveren passen wij het formaat aan, aan je wensen. Bovenaan de pagina vul je eenvoudig de lengte en breedte in. Let wel op dat je de afmetingen in millimeters doorvoert!

De levertijd voor een dansspiegel is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter. Mocht de maatwerkspiegel eerder gereed zijn dan zullen wij dat uiteraard niet nalaten om sneller te leveren.

Glasleveren levert dus dansspiegels in allerlei verschillende formaten. Wil je een spiegel die breder en hoger is dan 3.100 millimeter? Of die een minimale oppervlakte heeft van 4 m2? Dan kan je je wensen doorgeven via info@glasleveren.nl. Wij zullen zo snel mogelijk een offerte toesturen!

Welke spiegeldikte wordt aanbevolen voor een dansspiegel?

Hoe dik de spiegel mag zijn is afhankelijk van het totale formaat (breedte x hoogte). Om een spiegel te kiezen die stevig en robuust genoeg is, gelden de volgende richtlijnen:
– Kleiner dan 1 m2 adviseren wij een dikte van 4 mm
– 1 m2 tot 3 m2 adviseren wij een dikte van 6 mm
– Groter dan 3 m2 adviseren wij een dikte van 8 mm

Je dansspiegel bevestigen met spiegelkit

Voor het bevestigen van je dansspiegel is het aan te raden om spiegelkit te gebruiken. Dit is speciale kit, dat gemaakt is om spiegels stevig te bevestigen. Andere kit producten tasten namelijk het zilverlaag van de spiegel aan. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een speciale spiegellijm. Deze lijm heeft een hoge kleefkracht, waardoor je de spiegel tijdens het drogen niet lang hoeft te ondersteunen. Let er wel op dat dit een definitieve spiegelbevestiging is, waardoor je de dansspiegel niet kan meeverhuizen. Wil je een andere montagemethode dan zal het volgende artikel ‘spiegelbevestiging’ je helpen hoe je je spiegel het beste kan bevestigen.

Na het monteren is het aan te raden om speciale glascoating te gebruiken. Dit middel zorgt ervoor dat je glas stralend schoon blijft. Na de behandeling krijgt het glas een mooie, dunne beschermlaag. Deze glascoating voorkomt dat vet en vuil zich aan het glas gaan hechten. De glascoating werkt voor een lange periode. Zodra je het glas regelmatig afneemt, zal je merken dat de dansspiegel zijn glans weer terugkrijgt.

Een dansspiegel schoonmaken: hoe doe je dat?

Door transpiratie en vuil wordt de dansspiegel al gauw smerig. Hoe maak je deze dansspiegels het beste schoon?

Eerst is het goed om de spiegel schoon te maken zonder stof achter te laten. Veeg daarom eerst het vuil van de spiegel met keukenpapier. Je zal zien dat het vrij eenvoudig gaat.

Vervolgens gebruik je een professionele glasreiniger. Naast dat de glasreiniger het vuil verwijderd, krijgt de balletspiegel ook een mooie glans. Ook voorkom je dat hardnekkig vuil zich kan ophopen, wat tot kalkaanslag kan leiden. Door eerst te werken met glascoating, is te merken dat je het vuil gemakkelijk kan verwijderen. Zo krijg je zonder strepen een mooi eindresultaat!

Bezorging door Glasleveren

Glasleveren gebruikt het liefst zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Zo kunnen wij de prijs laag houden en de hoeveelheid afval beperken. Wil je toch liever je dansspiegel verpakt ontvangen? Dan voorzien we je balletspiegel van bubbelfolie en hoekbeschermers. Wij verpakken glas dat maximaal tussen de 1.000 millimeter en 2.000 millimeter lang is. Buiten deze afmetingen is het verpakken niet mogelijk. Uiteraard geven wij de garantie dat wij de levering zonder beschadiging bij je uitleveren.

Het bestellen van een dansspiegel gaat bij ons vrij eenvoudig. Doorloop het keuzeproces en selecteer de afmetingen in millimeters. Voeg vervolgens het artikel aan het winkelmandje toe, zodat je de precieze prijs weet. Bij een bestelling vanaf 500 euro zijn er geen bezorgkosten. Heb je verdere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 055 – 843 16 27.

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glasleveren.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glasleveren.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glasleveren.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glasleveren.nl
9

Goed contact met de klant

Levering op volgens afspraak
22 oktober 2021 Urk
10

Fijne bezorging en goede hulp!

Top
21 oktober 2021 Amsterdam
10

Goedgeregeld

Alles netjes geregeld
19 oktober 2021 Assendelft
1667 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10