call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Figuurglas

v.a. 37,34 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • *Samenstelling

Productomschrijving

Figuurglas

De levertijd voor figuurglas is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Als je de bestelling afhaalt bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout is de doorlooptijd korter.

Toepassingen

Draadglas en veiligheid worden vaak samen genoemd. Begrijpelijk, gezien de brandwerende en brandvertragende eigenschappen van het glas. Ook doordat het glas zoveel mogelijk bij elkaar gehouden wordt wanneer het barst en daardoor niet in talloze scherven uiteen valt past de naam veiligheidsglas prima. Door het verwerkte raster kan draadglas ook prima worden toegepast als inbraakwerend glas, hoewel je er wel rekening mee moet houden dat het niet zo stevig is als gehard of gelaagd glas.

Voordelen draadglas:

  • Draadglas blijft door het gebruikte raster zoveel mogelijk intact bij een breuk en valt niet in duizenden scherven uiteen, goed toe te passen als veiligheidsglas.
  • Draadglas heeft brandwerende eigenschappen, ideaal voor locaties waar brandveiligheid een belangrijke rol speelt.

Glasleveren.nl levert verschillende soorten draadglas:

  • Spiegeldraadglas, glad geproduceerd en goed doorheen te kijken.
  • Engels draadglas (S), E-Draadglas, is ideaal voor privacy doeleinden. Het ribbelige / bobbelige glas is namelijk moeilijk doorheen te kijken.
  • Brute draadglas (N), ook bekend als Duits draadglas, is niet helemaal doorzichtig en heeft een lichte tot gladde structuur.

Meer inspiratie voor draadglas? Klik dan hier.

Ga je voor figuurglas met grote formaten, dat wil zeggen glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlakte groter dan 4 m2, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glasleveren.nl. Voor deze hoeveelheden en afmetingen gelden namelijk aangepaste tarieven.

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glasleveren.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glasleveren.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glasleveren.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glasleveren.nl
9

Goed contact met de klant

Levering op volgens afspraak
22 oktober 2021 Urk
10

Fijne bezorging en goede hulp!

Top
21 oktober 2021 Amsterdam
10

Goedgeregeld

Alles netjes geregeld
19 oktober 2021 Assendelft
1667 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10