call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glazen schuifdeur

v.a. 19,41 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • *Samenstelling

Productomschrijving

Glazen schuifdeur

De levertijd van het glas voor een glazen schuifdeur is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen. Als je de bestelling afhaalt bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout dan is de doorlooptijd korter. Uiteraard zullen wij het niet nalaten de bestelling eerder uit te leveren indien mogelijk.

Toepassing

Gehard glas is de ideale glassoort wanneer veiligheid voorop staat. Denk dan aan glas in je badkamer, glazen schuifdeuren, glas voor binnen en buiten of als windscherm. Gehard glas is tot wel vijf keer zo sterk als gewoon glas, doordat het een speciale thermische behandeling ondergaat. Omdat het bestand is tegen stevige impact wordt het ook wel veiligheidsglas genoemd. We adviseren voor de plat poly geslepen variant te gaan als de randen zicht- of tastbaar zijn. De randen worden dan geslepen, zodat je je niet aan het glas kan snijden. Daarnaast ziet het er ook nog eens prachtig afgewerkt uit. Mochten de hoeken afgerond moeten worden dan kan dat op aanvraag.

Let op! Wij leveren alleen het glas. Eventuele frames, profielen en glasbeslag die op afbeeldingen staan  zijn ter inspiratie.

Voordelen gehard glas plat poly geslepen:

  • Gehard glas dat plat poly geslepen is, is niet alleen veilig, het ziet er ook nog eens strak afgewerkt uit.
  • Mocht gehard glas onverhoopt toch breken, dan valt het in talloze onscherpe stukjes uiteen, waardoor de kans op letsel minimaal is.
  • Gehard glas plat poly geslepen is al volledig vooraf bewerkt, je kan er dus gelijk mee aan de slag.

Wil je een andere kleur glas om je interieur een industriële of hotel chique uitstraling te geven? Dan is dat mogelijk door het geharde glas in smoke/grijs of brons te bestellen.

Meer inspiratie voor gehard glas? Klik dan hier.

Gehard glas kan je bestellen in een dikte van 4, 5, 6, 8, 10, 12 of 15 millimeter. Er wordt achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht wanneer je glas bestelt met een totaal oppervlak groter dan 4 m2 of breder en hoger dan 3100 mm. 

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glasleveren.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glasleveren.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glasleveren.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glasleveren.nl
9

Goed contact met de klant

Levering op volgens afspraak
22 oktober 2021 Urk
10

Fijne bezorging en goede hulp!

Top
21 oktober 2021 Amsterdam
10

Goedgeregeld

Alles netjes geregeld
19 oktober 2021 Assendelft
1667 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10