call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glazen windscherm

v.a. 19,41 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • *Samenstelling

Productomschrijving

Glazen windscherm

Een glazen windscherm biedt de ideale bescherming tegen een koude bries. Het zorgt ervoor dat je nog lekker van je balkon of terras kunt genieten wanneer de buitentemperatuur daalt. Een windscherm is ook ideaal als afscherming voor op een horecaterras, zodat jouw gasten nog tot in de kleine uurtjes gezellig buiten kunnen zitten. Bij Glasleveren.nl leveren we glazen windschermen in alle soorten en maten, we hebben altijd een oplossing voor je die perfect aansluit bij de stijl van jouw woning en buitenterras.

Let op! Wij leveren alleen het glas. Eventuele frames, profielen of glasbeslag op afbeeldingen zijn puur ter inspiratie.

De kenmerken van een glazen windscherm

Een glazen windscherm is opgebouwd uit meerdere ruiten die gemaakt zijn van gehard of gelaagd glas. Dit stevige glas zorgt ervoor dat de wind tegengehouden wordt en de temperatuur op je terras aangenaam blijft. Voor de veiligheid is het ook prettig dat het windscherm uit gehard glas is opgebouwd, zeker omdat je er vast weleens tegenaan stoot als je buiten bent en in het slechtste geval breekt. Als het glas breekt dan valt het in kleine onscherpe stukjes uit elkaar. Hierdoor voorkom je verwondingen zodra het glas breekt. Glazen windschermen kunnen daarnaast ook nog dienen als privacy door een windscherm van mat of getint glas te bestellen.

De voordelen van een glazen windscherm:

  • Biedt bescherming tegen de wind, zodat de kranten niet van tafel waaien en je in een comfortabele gevoelstemperatuur buiten kunt zitten.
  • Glazen windschermen sluiten met een stijlvol design perfect aan bij de stijl van je woning, terras en tuin.
  • Glazen windschermen bieden met matte of getinte ruiten ook privacy, indien gewenst.
  • Door het gebruik van gehard of gelaagd glas kan je je veilig over het terras bewegen. Mocht er een breuk in het glas ontstaan doordat er iets tegenaan stoot, valt het glas in kleine, minder scherpe stukken uiteen, met een kleinere kans op persoonlijk letsel. Bij een keuze voor gelaagd glas, blijven bij glasbreuk de scherven in de folie kleven.

Een glazen windscherm bestellen via Glasleveren.nl

Bij Glasleveren.nl werken we alleen met de beste glasproducenten, daarom is het glas van jouw windscherm van absolute topkwaliteit. Dat moet ook wel, wil je de wind van het terras houden en veilig buiten kunnen zitten. 

We leveren de bestelling overal in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) met speciaal glastransport bij je af. De kans is groot dat jouw glasbestelling met een glazen windscherm boven de € 500,- uitkomt. In dat geval bezorgen we het glas gratis bij je thuis. Weet je al wat je precies nodig hebt voor jouw glazen windscherm, bestel dan het gewenste glas direct tegen scherpe prijzen in onze webshop, zodat je binnen de kortste keren optimaal beschermd bent tegen de wind op je terras!

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glasleveren.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glasleveren.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glasleveren.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glasleveren.nl
9

Goed contact met de klant

Levering op volgens afspraak
22 oktober 2021 Urk
10

Fijne bezorging en goede hulp!

Top
21 oktober 2021 Amsterdam
10

Goedgeregeld

Alles netjes geregeld
19 oktober 2021 Assendelft
1667 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10