call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Isolatieglas gelaagd

v.a. 39,65 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • Afmetingen

    *Samenstelling

Productomschrijving

Isolatieglas gelaagd

De levertijd voor isolatieglas gelaagd is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen. Als je de bestelling afhaalt bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout is de doorlooptijd 10 tot 15 werkdagen. Uiteraard zullen wij het niet nalaten eerder te leveren daar waar het kan.

Isolatieglas gelaagd is opgebouwd uit één of twee glasbladen, voorzien van een folie laag. De folie zorgt ervoor dat bij glasbreuk, de glasscherven aan elkaar blijven plakken. Dit voorkomt verwondingen, bovendien werkt het inbraak vertragend. Hoe meer lagen PVB folie, hoe langer het duurt voor een inbreker om door het glas heen te breken.

Op de volgende manier wordt een gelaagde ruit aangeduid:

44.2 = twee ruiten van vier millimeter dikte, voorzien van twee lagen folie.
33.1 = twee ruiten van drie millimeter dikte, voorzien van een folie laag.

Gelaagd isolatieglas kan eenzijdig gelaagd zijn, bijvoorbeeld 4-33.1 (standaard binnenruit en gelaagde buitenruit) of tweezijdig gelaagd 33.1-33.1 (zowel de binnenruit als de buitenruit gelaagd). De keuze voor enkel- of dubbelzijdig gelaagd hangt af waar het glas wordt toegepast.

De spouw van gelaagd isolatieglas is gevuld met lucht, wat zorgt voor een prima isolatie. Als je op zoek bent naar nog beter isolerend glas, kies dan voor HR++ gelaagd glas. Dit type glas is iets duurder maar de investering verdien je snel terug door een besparing op de stookkosten.

Gelaagd isolatieglas voldoet aan de NEN-norm 3569 voor veiligheidsglas en kan worden toegepast op plaatsen waar een doorvalbeveiliging noodzakelijk is. Het voorkomt dat je door het glas heen kan lopen of vallen. Gelaagd glas wordt toegepast bij een schuifpui, etalageruit en in kozijnen waar de ruit tot op de grond doorloopt.

De fabrieksgarantie is standaard 10 jaar. Ben je op zoek naar gelaagd isolatieglas? Glasleveren levert glas voordelig en snel in heel Nederland.

Meer inspiratie over isolatie gelaagd glas? Klik dan hier.

Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glasleveren.nl

Het is van groot belang dat je de juiste dikte van de binnenruit en buitenruit van het dubbelglas berekend. Rekening houden met afmeting, de winddruk en de hoogte (verdieping) waarop het dubbel glas gemonteerd gaat worden is via de informatie over de windlast berekening dubbel glas eenvoudig te bepalen.

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glasleveren.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glasleveren.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glasleveren.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glasleveren.nl
10

prima

afspraken prima na gekomen
14 januari 2022 Ulft
10

super!

Geleverd volgens afspraak. Bezorger netjes gebeld. Ik ben er blij mee!
14 januari 2022 Engelen
10

Zeer goede klantenservice, vriendelijke bezorger en extra hulp bij de levering

.
14 januari 2022 AMSTERDAM
1748 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10