call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Keukenachterwand van gekleurd gelakt glas

v.a. 116,55 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • *Samenstelling

    *RAL kleurnummer (4 cijfers)

Productomschrijving

Keukenachterwand van gekleurd gelakt glas.

De levertijd voor een keukenachterwand van gekleurd gelakt glas (gelakt op RAL-kleur) is gemiddeld 20 tot 25 werkdagen. Als je de bestelling afhaalt bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout is de doorlooptijd 20 werkdagen.

Iets anders dan tegels aan de wand? Kies dan voor een keukenachterwand van gekleurd gelakt glas. Het geharde, extra heldere glas is sterk, hitte bestendig en eenvoudig schoon te maken. Naast het doorzichtige geharde glas is er de mogelijkheid om het glasoppervlak te lakken in iedere gewenste RAL-kleur.

Door het geharde glas te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige meer componenten lak, kunt u de glazen achterwand samenstellen naar uw eigen smaak.

Het glas op RAL-kleur is prima te gebruiken als achterwand bij een kooktoestel, het kan tegen verhitting, echter dit type glas is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

De glaspanelen zijn machinaal gelakt. Een kleurafwijking van de keukenachterwand, wellicht ontstaan door het basisglas en de lakmethode, zijn productietechnisch helaas niet uit te sluiten. Dit kan met name voorkomen bij een nalevering. Een eventuele reclamatie kunnen wij derhalve niet accepteren.

Meer inspiratie over keuken achterwanden? Klik dan hier.

De minimaal te produceren afmeting is 50 x 250 mm. Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2? Dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glasleveren.nl

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glasleveren.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glasleveren.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glasleveren.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glasleveren.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glasleveren.nl
9

Goed contact met de klant

Levering op volgens afspraak
22 oktober 2021 Urk
10

Fijne bezorging en goede hulp!

Top
21 oktober 2021 Amsterdam
10

Goedgeregeld

Alles netjes geregeld
19 oktober 2021 Assendelft
1667 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10