Waar ben ik? » Voorpagina › Werkwijze

Werkwijze van Glasleveren.nl

Werkwijze
Bij Glasleveren.nl staat gemak voorop. Zowel glas als glasartikelen zijn eenvoudig in de webshop te bestellen. Bovendien zijn de levertijden kort. Hoe werken wij?

Glas bestellen
Bepaal welk soort glas u nodig hebt. Geef in de bestelmodule de exacte glasmaat op, door de breedte en hoogte in millimeters in te voeren. Geef het aantal ruiten op dat u nodig hebt en plaats de bestelling in de winkelwagen. Twijfelt u hoe de juiste maat te bepalen? Kijk op glasmaat berekenen voor een rekenvoorbeeld.

De bestelling wordt doorgegeven aan de glasfabriek, waar het glas op maat wordt geproduceerd. Binnen 2 weken wordt het glas, met speciaal glastransport, thuis afgeleverd. Glas leveren wij in heel Nederland (m.u.v. de wadden eilanden), vanaf € 10,00 per bestelling. De bezorgkosten verschillen per provincie. Kijk voor een overzicht van de bezorgkosten bij de F.A.Q.   

Glasartikelen bestellen
Glasleveren.nl heeft een ruim assortiment glaszetartikelen. Deze artikelen worden niet tezamen met het glas geleverd, vaak heeft u deze producten de volgende dag al in huis. De bezorgkosten bedragen € 6,75 per bestelling, ongeacht de provincie waar u woont.

Afrekenen
De betaling van de bestelling kan via iDEAL.